www.restaurante-timisoara.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Lista restaurantelor din Timisoara. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Timisoara care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Timisoara, locatii evenimente.
Colosseum Timisoara Ballroom1783 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa : Giroc, Calea Timisorii, nr 6, Complex Totalco

Telefon: 0742274120

www.colosseumtimisoara.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Colosseum Timisoara Ballroom este expresia dorințelor tale, un spațiu care așteaptă să prindă culoarea emoțiilor fiecărui eveniment.

Venit în întâmpinarea oamenilor care vor sa isi trăiasca bucuriile alături de noi, punând la dispoziție două săli perfect adaptate dimensiunii evenimentelor găzduite la Colosseum: prima cu un aer intim și plăcut, pentru 90 de persoane, iar cea de a doua cu grandoarea unei petreceri de 100 pana la 400 de persoane, ți se deschid cu plăcere.

Vă așteptăm să ne treceți pragul, iar noi vă vom sta alături pentru a va transforma visul în realitate. Fie că este vorba de nunta, botez, sau aniversare, că e vorba de o conferință, un eveniment corporate sau o cununie în aer liber, la noi toate cerințele vor fi îndeplinite.

O seară în care luminile, decorul și muzica se desprind din iubirea voastră. La Colosseum, ne asigurăm că totul este așa cum v-ați imaginat.

Călătorește prin Colosseum și descoperă fiecare detaliu!

Galerie foto