www.restaurante-timisoara.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurantelor din Timisoara. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Timisoara care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Timisoara, locatii evenimente.
La Sabres-Fish Restaurant2114 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Craiova nr.1 Timisoara

Telefon: 0756722737 / 0356430001

www.sabres.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Răsfaţă-te cu un prânz rafinat din meniul nostru mediteranean, urmat de un desert delicios à la Sabres!

La Sabres, pregătim, cu răbdare și drag, preparate pescărești de soi, ca pentru prieteni. Și cum peștele e la loc de cinste, n-ai cum să nu te lași îmbiat de salatele noastre proaspete, împletite cu mirodenii fine și sosuri seducătoare.

Sau, dacă nu-ți place peștele, avem și alte bunătăți care să te bucure.

De ești in cautarea unui loc pentru momente cu iz de sărbătoare sau puțin mai serioase, ne pregătim pentru oaspeți si cât ai zice ”pește” îți punem la dispoziție un spațiu destinat organizării de seminarii sau evenimente corporate: Sabres Salonul Vintage - pentru 60 de persoane si Sabres Salonul Sandy - pentru evenimente restrânse, de până la 25 de persoane, precum si o terasa de vară -  pentru 100 de invitați.

Odată ce ne-ai trecut pragul, îți va fi dor să te reîntorci la un regal culinar, în care peștele, fructele de mare, salata și vinul sunt personajele principale.

Galerie foto