www.restaurante-timisoara.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurantelor din Timisoara. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Timisoara care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Timisoara, locatii evenimente.
Restaurant Anette Timisoara2307 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Sat Covaci, nr.125 (Calea Aradului, 6 km de Timisoara)

Telefon : 0723025194

www.anette-resort.ro

Doriţi să savuraţi o cină rafinată alături de cineva drag, sau să vă impresionaţi partenerii de afaceri cu o gustoasă masă tradiţională?

In orice moment, sunteti bineneveniti în restaurantul nostru cu o capacitate de 60 de locuri, unde aromele îmbietoare ale bucătăriei internaţionale şi româneşti vă vor purta simţurile într-o călătorie de neuitat în lumea artei gastronomice.

Orice eveniment, pentru a straluci cu adevarat, necesita un cadru special, rafinat si plin de eleganta.

Design modern, culori calde, detalii avangardiste, spatii ample, un loc cu adevarat “ALTFEL”, Resort Anette imbinam toate aceste calitati intr-un spatiu creat cu o atentie speciala pentru fiecare detaliu.

Puteti alege pentru evenimentul dvs una dintre cele 2 sali ale locatiei noaste : Grand Ballroom, cu o  capacitate de 400 locuri sau Ballroom Anette, de 200 de locuri.

Daca doriti ca evenimentul dumneavoastra sa nu treaca neobservat, Anette Resort este cu siguranta locatia pe care o cautati.

Galerie foto