www.restaurante-timisoara.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurantelor din Timisoara. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Timisoara care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Timisoara, locatii evenimente.
Restaurant Aurelia3873 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: DN 59 Km 8 + 400m (vis-a-vis de Metro 1)

Telefon: 0256291201 / 0741291201

www.hotelaurelia.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Hotel Restaurant Aurelia este solutia perfecta atat pentru gazduirea turistilor sau a oamenilor de afaceri, cat si pentru organizarea diverselor evenimente in incinta restaurantului.

Restaurantul va pune la dispozitie 2 sali: una de nunti, botezuri, conferinte, lansari de produs, gale de pana la 300 de locuri si o sala de nunti, petreceri, banchete, simpozioane, traininguri si alte evenimente festive de pana la 120 de locuri.

Profesionalismul echipei noastre si dotarile localului se imbina pentru a oferi ospitalitate si servicii personalizate, dovedind faptul ca Hotel Aurelia poate satisface si cele mai pretentioase gusturi.

Fie ca va doriti sa petreceti o seara minunata la lumina lumanarilor, bucurandu-va de deliciile bucatariei mediteraneene sau de savoarea unei bauturi, fie aveti de organizat diverse evenimente, cele doua saloane ale elegantului Restaurant Aurelia va stau la dispozitie.

Galerie foto