www.restaurante-timisoara.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurantelor din Timisoara. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Timisoara care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Timisoara, locatii evenimente.
Restaurant Tinecz Timisoara2201 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Calea Aradului 51, Timișoara

Telefon: 0256295135 / 0723284114

www.restauranttinecz.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Restaurantul Tinecz, specializat in bucatarie italiana si international, si-a castigat reputatia solida prin calitatea meniurilor servite, portiile sale generoase si un serviciu ireprosabil.

Tinecz organizeaza mese festive, nunti, botezuri si evenimente corporate in cele doua saloane, care pot gazdui 130 de persoane in interior. In timpul verii, terasa in stil italian a restaurantului dispune de 100 de locuri.

Sala pentru nunti sau evenimente a restaurantului Tinecz, va asteapta cu un decor de poveste si cu meniuri pe gusturile tuturor invitatilor prezenti la eveniment. Mobilierul elegant, din lemn masiv, este scos in evidenta prin cromatica placuta ce invaluie peretii intr-o nuanta rafinata de nude, astfel ca locatia se dovedeste a fi una dintre cele mai frumoase sali de evenimente din Timisoara, oferind un cadru festiv si impozant prin simplitatea si originalitatea designului.

Sala de nunta Tinecz este accesorizata cu oglinzi si candelabre ce redau stilul vintage, in timp ce arcadele curpinse in arhitectura salii definesc accesoriile moderne care aduc un plus de originalitate.

Galerie foto