www.restaurante-timisoara.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Lista restaurantelor din Timisoara. Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din Timisoara care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Timisoara, locatii evenimente.
Restaurant Caprice Timisoara3958 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Sfintii Ap. Petru si Pavel nr. 42

Telefon: 0256283319 / 0748225225 / 0754025010

www.capricerestaurant.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Daca iti doresti o evadare intr-o calatorie culinara, de care vei ramane legat, sau o masa festiva, o masa de afaceri sau, pur si simplu o masa cu prietenii, restaurantului Caprice te asteapta 24h din 24h.

Gama variata de preparate culinare, personalul calificat si deosebit de amabil, fac din restaurantul Caprice un punct de reper important pentru cei care doresc sa serveasca o mancare proaspata si gustoasa, care satisface si cele mai exigente gusturi.

Avand o bucatarie cu specific romanesc, dar treptat a abordat si bucataria internationala, restaurantului Caprice va asteapta in cele doua sali cu capacitati de 100 si respectiv, 150 de persoane si pe cele doua terase cu 120 de locuri, pentru organizari evenimente: nunti, botezuri, aniversari, petreceri private, mese de protocol, receptii.

Galerie foto